Met Team Dutch Mud Men naar het buitenland

Met een duidelijke groei in het aantal obstacle runs in Nederland, groeit ook de interesse in obstacle runs in het buitenland.?Veel leden van Team Dutch Mud Men zijn al eerder de grens overgestoken voor een sportief weekend, of hebben dit op de planning staan. Zoek de modder eens ergens anders in de wereld op!

We gaan Europa in

Wanneer je een kijkje neemt in de handige agenda voor evenementen relatief dichtbij de grens dan zie je dat het aanbod groot is. Zo heeft Belgi? een ruim aanbod, en zijn er verschillende Tough Mudders vlak over de grens met Duitsland. Of doe mee met de populaire Mud Masters in Weeze, een half uur rijden van Nijmegen. Deze kun je gewoon in ??n dag doen.

Of maak er een complete city-trip van, zo zijn we vorig jaar na de Spartacus run nog even Antwerpen ingegaan, hebben nog een feestje meegepakt in Edinburgh nadat we Tough Mudder hadden uitgelopen en we hebben het nog gezellig gemaakt in Dresden na een andere editie van Tough Mudder.

Tough Mudder Edinbrough

Ook dit jaar zijn er genoeg opties om er een gezellig weekend van te maken. Denk aan een weekendje Keulen en loop op de zaterdag de veelbesproken Spartan Race.

Altijd al eens naar Londen willen gaan? Kijk eens of je het kan combineren met een van de vele Tough Mudder evenementen, Spartan Races of kies voor de uitdagende Nuts Challenge.

Rat Race Dirty Weekend

Wil je liever niet alleen, of wil je de overige leden van Team Dutch Mud Men eens wat beter leren kennen, kijk dan eens naar Rat Race Dirty Weekend. Al 40 anderen uit Nederland en Belgi? hebben zich ingeschreven om een parcours van 32 km en minstens 200 obstakels te overwinnen. Denk aan Monkeybars van 120 meter lang, de grootste hooiberg, of een sprong van 6 meter in het water. Er is ook de optie om 20km te lopen mocht het iets te ver zijn. Overnachten gebeurd in een tentje op een gezellige camping en beide avonden is er een festival met live muziek. Als klap op de vuurpijl hebben we onze eigen touringcar geregeld en zullen we dus gezamenlijk heen en terug reizen. Hoewel het evenement steeds dichterbij komt (9-10-11 mei) is er nog steeds? plaats in de bus. En we mogen je een flinke korting aanbieden als je met ons meereist. De stemming zit er al goed in en belooft een te gek weekend te worden!

Rat Race Dirty Weekend

Niet extreem genoeg?

Wil je liever verder reizen of een extremere run met ons meemaken, denk dan aan Bieg Katorznika in Polen op 16 augustus. Wat er precies gaat gebeuren wordt een beetje geheimzinnig over gedaan. Maar vast staat dat je ?s nachts wordt ontvoerd en vastgebonden en geblinddoekt wordt afgevoerd. Waarna echte militairen je gaan “ondervragen” met de daarbij behorende ondervragingstechnieken. Na een nacht zonder slaap moet je bij zonsopgang zien te ontsnappen door een kilometers stinkend moeras terwijl je met een ketting aan een ander zit vastgeketend. Deze wordt pas losgemaakt bij de finish.?Als beloning krijg je wel een medaille van 3 kilo. En mocht de nacht met de ondervraging iets te extreem zijn voor je, overdag kan je ook alleen het parcours door het moeras afleggen.?Met het team willen we de dag ervoor ook het concentratiekamp Auschwitz bezoeken wat vlakbij ligt. Alles bij elkaar gaat het een heftig en indrukwekkend weekend worden, wat we niet snel zullen vergeten.

Bieg

Verder hebben we het allereerste?WK obstacle running?in de Verenigde Staten ook wel in ons achterhoofd. Een aantal van ons zijn al geplaatst, dus we zullen zeker aan de start staan met een deel van het team.

Meld je snel aan

Bij alle hierboven genoemde evenementen zijn leden van Team Dutch Mud Men aanwezig, dus je kan je altijd gezellig aansluiten. Kijk voor meer informatie onder het kopje evenementen in de Team Duch Mud Men Facebookgroep.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top