DirtKings Amsterdam

DirtKings komt naar Amsterdam

Een obstacle run op “steenworp” afstand van ons kantoor, daar worden we natuurlijk altijd blij van. We hebben al een aantal obstacle runs rondom Amsterdam (Mud Masters, Strong Viking Obstacle Run, Muddy Mates) en in Amsterdam (Urbanathlon), maar eentje in het Amsterdamse bos is nieuw.?Op de dag van de run vindt de viering van het 80-jarig bestaan in het Amsterdamse bos met het Amsterdamse Bos Festival plaats. Verwacht dus volop vertier, gezelligheid en aanmoediging voor jou als deelnemer. Op het plaatje hieronder zie je al een ruwe schets van het parcours. Het definitieve parcours en de obstakels zullen later bekend gemaakt worden. Wat wel al zeker is, is dat je zult starten en finishen in het?Olympisch Stadion. We hopen verder dat je kunt zwemmen want je mag dwars over de bekende roeibaan van Nederland, de Bosbaan, zwemmen. Ook wordt “de heuvel” in het Amsterdamse Bos aangedaan.

Ondanks dat het deels een stadsrun is garandeert de organisatie ons dat ze nog steeds “The Dirtiest Obstacle Run Ever” zijn. Desnoods importeren ze scheepsladingen uit het oosten geven ze aan. Wij zijn benieuwd! De vorige DirtKings bevatte inderdaad bijzonder veel modder zoals je in onze review van vorig jaar kunt lezen. Je kunt op zondag 1 juni kiezen voor een afstand van 6 kilometer of 12 kilometer. De inschrijvingen openen vandaag om 17.00. De eerste 1.000 early birds krijgen 40% korting op het ticket.?Inschrijven doe je hier. Vandaag geld ook nog de early bird korting voor DirtKings Drenthe welke een week daarvoor plaatsvindt.

Parcours DirtKings


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top