Onze testrun van het Mud Masters parcours

IMG_1250 Vandaag waren we uitgenodigd door de organisatie van Mud Masters om het parcours voor dit weekend te testen. Hier ons verslag van de testrun! Aangekomen waren de medewerkers van de Mud Masters uiteraard nog zeer druk bezig om alles in orde te maken en de puntje op de i te zetten. De reeds beroemde pipe runner als boegbeeld was bijna klaar. We werden keurig ontvangen en kregen een korte instructie over de route en dat de organisatie met ons mee zou rijden over het gehele parcours om ons te voorzien van instructies. Daarnaast wilde ze eventuele op- en aanmerkingen gelijk opnemen en terugkoppelen aan de crew. IMG_1251 Alvorens we aan onze test run begonnen, werden we geinformeerd dat RTV-NH een live item zou maken en dat we af en toe moesten lachen in de camera. Op de piramide een korte interview gegeven om obstacle running weer te promoten. zie?http://www.rtvnh.nl/programma/425/NH+Leeft We gaan natuurlijk niet alles verklappen maar voor de 18km mag je met een zware zandzak een rondje huppelen van +/- 700 meter, enkele mooie wat langere water partijen (beste fris!!), Monkeybars die omhoog lopen en een mooi maar zeker lastig obstakel zijn de ringen en een gespannen touw over het water die voor vele lastiger zal zijn dan het er uit zien. Uiteraard zijn de tussen stukken voorzien van lekker modderige paden. Al met al alle ingredienten voor een echte obstacle run. unnamed ? We weten zeker dat iedereen die morgen en zondag zullen mee lopen, een super evenement voor zijn en haar kiezen krijgt. Uitdagingen genoeg. Wij van Obstakels.com en team Dutch Mud Men wensen alle deelnemers, publiek en vrijwilligers heel veel succes en onthoud; It’s not a race, but a challenge! Team Mud Masters dank voor de preview.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top