Battle of the Ardennes

Battle of the Ardennes is nieuwste run in Spartacus Series

Goed nieuws, we mogen weer een run bekend maken! Er komt een extra run in de succesvolle Stihl Spartacus Series. Afgelopen jaar waren we aanwezig bij twee andere races uit deze serie;?Race Against Nature en Neptunus Run. Naast de derde run, de Spartacus Run, komt er nu ook de Battle of the Ardennes bij in 2014 waarmee de complete serie op vier runs uitkomt.

Battle of the Ardennes

De Battle of the Ardennes zal op zaterdag 28 juni 2014 plaatsvinden. Net zoals de andere runs is deze ook in Belgi? en wel in Durbuy?in de Belgische Ardennen. Naast een 10 kilometer run is er ook een 20 kilometer Extreme run voor de mensen die wat meer willen. Dit is voor het eerst dat er langere afstanden gelopen kunnen worden in de serie en we zijn benieuwd hoeveel er met ons mee de 20 kilometer gaan doen. Wij hebben de omgeving even bestudeerd en we kunnen zien dat het er niet vlak is. We hopen dus op een obstacle run met veel hoogteverschillen, zoals we van de trailruns in de Ardennen gewend zijn.

De website toont op dit moment alleen nog de flyer en een link naar de speciale Facebook-pagina van Battle of the Ardennes.?Inschrijven kan vanaf maandag 14.00 uur en wel hier!

Battle of the Ardennes Flyer


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top