Stormloop

Laat je vrienden kennismaken met STORMLOOP

Hoe vaak hebben jullie niet gehoord als je je vrienden meevroeg naar een obstacle run dat ze de afstand die jij wilde gaan lopen te ver vonden.?“Nee, dat is bijna een halve marathon, dat is veel te ver… Ik doe volgende keer wel een keer mee…”?Dat excuus geldt vanaf vandaag niet meer. Team?Dutch Mud Men en STORMLOOP?komen met een speciaal startvak om dit op te lossen.

Laat je vrienden kennismaken met obstacle running

Zoals jullie eerder?hebben kunnen lezen is?STORMLOOP een hindernisbaan van 6 kilometer die 1, 2 of 3 keer kan worden gerond.?Daar waar de startvakken normaal per afstand ingedeeld worden, komt er een speciaal Dutch Mud Men startvak waarin alle drie de afstanden gecombineerd gaat worden. Heb je dus vrienden die wel 6 of 12 kilometer willen lopen en wil je er zelf toch 18 lopen, dan kun je nu dus samen starten. Hierdoor kun je elkaar over de obstakels helpen, je vrienden kennis laten maken met de sport en zelf toch je gewenste afstand lopen.

Maak zelf kennis met obstacle running

Heb je nog niet eerder meegedaan aan een obstacle run en lijkt het je wel wat, maar kun je geen vrienden vinden die met je mee willen gaan? Schrijf je dan ook in voor dit startvak. Team Dutch Mud Men?bestaat intussen uit enkele honderden fanatieke obstacle runners waarvan er veel al meerdere runs gedaan hebben. Ervaring genoeg om samen met jou de STORMLOOP te volbrengen dus.

[button color=”orange” size=”medium” link=”http://www.stormloop.nl/inschrijven.html” target=”blank” ]Direct inschrijven[/button]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top