Stagiair

Wij zoeken een stagiair(e)!

Toen we een jaar geleden begonnen met Obstakels.com wisten we nog niet precies welke kant we op zouden gaan. Intussen zijn we een jaar verder en is er veel gebeurd. De site groeit, we hebben een eigen team en een webshop met de perfecte gear voor obstacle running. Voor 2014 hebben we nog veel grote plannen, maar nooit genoeg tijd. Daarom zoeken we een stagiair(e) om ons op diverse gebieden te ondersteunen. Lijkt je dat wat? Klik dan op de button hieronder, lees wat we precies zoeken en reageer!

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://obstakels.com/wp-content/uploads/2013/12/Stagiairgezocht.pdf” target=”blank” ]Meer informatie en reageren[/button]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top