Goede voornemens

Jouw goede voornemens voor 2014?

Sinterklaas ligt achter ons en langzaam gaan we ons opmaken voor de kerstdagen.?All I want for christmas draait alweer op de radio en het Glazen Huis is bijna klaar voor gebruik. Ook is dit een mooi moment om je goede voornemens voor 2014 eens te gaan bepalen. En wat is er nou een beter voornemen om een keertje mee te gaan doen aan een obstacle run? Wij kennen niemand die het na een keertje meedoen wel genoeg vond en niet direct op zoek ging naar een volgende run. Als je eenmaal meegedaan hebt, dan wil je niet ander meer.

Afgelopen week hebben we daarom de agenda voor 2014 een flinke update gegeven. Voor 2014 gaan we intussen al richting de 50 evenementen voor 2014 en we kunnen je al verklappen dat er nog een paar extra aankomen. Voor de meeste runs hebben we al een speciale subpagina gemaakt waar je alle informatie over de run overzichtelijk kunt vinden, waar je een video van de trailer of de aftermovie kunt kijken, waar je onze review van vorige keer kunt lezen en waar je je direct in kunt schrijven.

Ook is dit een mooi moment om je goede voornemens voor 2014 eens te gaan bepalen. En wat is er nou een beter voornemen om een keertje mee te gaan doen aan een obstacle run?

Wil je in 2014 dus aan een obstacle run mee gaan doen, check dat onze kalender. ?Wil je een keertje mee naar het buitenland met ons? Check dan onze speciale buitenlandkalender. Daarnaast hebben we ook een speciale kalender voor je junior obstacle runners in onze kidscorner.

[box type=”shadow” ]En we kunnen nog wel ??n kleine cliffhanger weggeven zo vlak voor het weekend. En dat nieuws heeft betrekking op de kalender van komend jaar! Komende week komen we met groot nieuws voor 2014…[/box]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top