Stormloop Logo

Nieuw! De STORMLOOP op het circuit van Zandvoort

Gisteren is de website van de STORMLOOP?live gegaan. Een nieuwe obstacle run met een Nederlands karakter. Op deze day after the storm?spraken wij met de organisatie zodat we jullie al een beeld kunnen gaan geven wat jullie te wachten staat.

De?STORMLOOP

De organisatie van de STORMLOOP?is in handen van een aantal partijen die ervaring hebben in zowel het organiseren van obstacle runs en hardloopevenementen, bootcampinstructeurs en sportmanagement. Dit doen ze in nauwe samenwerking met Circiruit Park Zandvoort zelf. De STORMLOOP?wordt een obstacle run op en rondom het bekende racecircuit van Zandvoort. Als je wel eens aan de Zandvoort Circuitrun meegedaan hebt dan weet je hoe steil de Tarzanbocht is. Verwacht echter niet dat je alleen op het asfalt zult blijven lopen. Je gaat naast asfalt ook over de omliggende duinen heen. Zo ligt er een pittig 4×4-parcours in het zand waar je doorheen mag. En bij alleen zand onder je schoenen zal het niet blijven, aangezien je ook een zandzak op je rug mee mag nemen. Het leuke hier is dat je net als bij de Tough Dirt Run zelf kunt kiezen hoe zwaar de zandzak is die je kiest.

STORMLOOP

Waar we persoonlijk erg blij mee zijn is dat de hindernissen centraal staan en niet het wedstrijdaspect en het hardlopen zelf. Ondanks dat de run plaatsvindt op een racecircuit, zal het geen race worden. Verder zul je bij een aantal obstakels je teamgenoten of andere lopers nodig hebben. Qua afwisseling zitten alle grondvormen van lichaamsbeweging erin; klimmen, springen, tillen, tijgeren, lopen en meer. In een rondje van 6 kilometer zul je onderweg 25 obstakels tegenkomen. Oftewel, om de paar 100 meter een nieuwe hindernis waar je overheen, omheen of doorheen mag.

Met een lokatie als het Circuit Park Zandvoort verwachten wij in ieder geval voldoende autobanden.

De inschrijvingen gaan binnenkort open. Je kunt er voor kiezen om het parcours, dat een hoogteverschil van zo’n 100 meter heeft, tot 3 keer te lopen. Dus een 6, 12 of 18 kilometer variant die naast individueel ook als team gelopen kan worden. Voor bedrijven is er een speciale bedrijfsrun waarbij je bijvoorbeeld een pitbox bij kunt boeken. Zoals bekend houden wij van teamwork en van samen lopen, dus verwacht ons met Team Dutch Mud Men aan de start 12 april. Een typische Dutch run kunnen we natuurlijk niet overslaan!

De feiten

[checklist]

  • Datum: 12 april 2014.
  • Locatie: Circuit Park Zandvoort
  • Afstanden: 6 / 12 / 18 kilometer
  • Aantal obstakels: 25 obstakels per ronde
  • Inschrijfgeldgeld: vanaf ? 39,00 (inclusief early-bird korting)
  • Inschrijven: Dat kan hier vanaf vandaag.
  • Meer info vind je op STORMLOOP.nl?of op de Facebook-pagina.

[/checklist]

Like ons of Facebook en houd onze site in de gaten voor meer nieuws over de STORMLOOP.?We zien jullie in Zandvoort!

STORMLOOP


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top