Checklist! Wat neem je mee naar een obstacle run?

Nu we ieder weekend een obstacle run hebben, kunnen we onze tas?bijna blind inpakken. Toch willen we in de haast nog wel eens bijna iets vergeten en dat is natuurlijk niet handig. Het kan ook zijn dat het je eerste obstacle run is en je niet precies weet wat je kunt verwachten.?Vaak zien we dat mensen bijvoorbeeld niet nadenken over een vuilniszak voor de natte kleding de eerste keer.?Dus?wat neem je nou precies mee? ?Om het jullie (en onszelf) wat eenvoudiger te maken hebben de ultieme obstacle running checklist gemaakt. Zodat je maar niks vergeet op de grote dag. Sommige items op de lijst zijn optioneel. Mis je iets? Laat het ons weten via de comments of via het contactformulier!

Nog een paar specifiekere tips. Soms is de modder heel smerig, dus is het niet verstandig om een witte handdoek mee te nemen, omdat het lastig schoonmaken is. Zorg er in het najaar als het koud is echt voor dat je warme kleding meeneemt. Door het water kun je behoorlijk afkoelen en dan is opwarmen wel prettig. Als je de mogelijkheid hebt je schoenen af te spoelen, doe dat dan alvast. Bij sommige evenementen kun je ook spullen achterlaten als je ze niet meer wilt hebben. Zo is de foto van de stapel schoenen gemaakt bij Tough Mudder Schotland. De schoenen zamelen ze in voor het goede doel Greensneakers. Altijd een goed idee om te doen, helaas hebben we?dat in Nederland nog niet gezien.

Specifiekere tips over kleding en schoenen vind je?hier. Tips over voeding kun je?hier?lezen.

De checklist heeft hier een vast plekje gekregen op de site onder de Tips & Tricks zodat je hem altijd terug kunt vinden.

Checklist downloaden!

Checklist Tough Mudder Dirt - Obstakels.com
Je kleding kan bijzonder vies worden. Vergeet dus geen extra vuilniszak hiervoor!

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top