The Color Run Brussel

The Color Run nu ook in Belgi

Afgelopen weekend was alweer de laatste The Color Run van Nederland. Net als in de rest van de wereld was het hier ook een grandioos succes. Intussen hebben al meer dan 600.000 mensen wereldwijd aan “the happiest 5K on the planet” meegedaan. Nu is het tijd voor een Belgische variant. Op zondag 29 september vindt de eerste Belgische editie van The Color Run plaats op het terrein van Tour & Taxis in Brussel.

Voor wie nog niet weet wat een Color Run is, hier een korte samenvatting en een videoverslag. The Color Run is een loop van 5 kilometer waar de deelnemers, die starten in een wit shirt van de organisatie, elke kilometer een wolk van kleurenpoeder over zich heen krijgen. Na 5 kilometer kleur je dus van top tot teen. Na de loop gaat de dag over in het “Color Festival” waar nog meer gekleurd poeder aanwezig is in de vorm van “color blasts” waarbij de deelnemers een wolk van gekleurd poeder cre?ren.?”Het is de perfecte combinatie van fun en sport” volgens?Christophe Impens van Golazo sports, de organisator van het evenement.

Inschrijven voor de allereerste Belgische The Color Run?kan vanaf dinsdag 13 augustus om 10.00 uur via?www.thecolorrun.be. Er is plek voor 8.000 deelnemers.

 


 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top