Strong Viking Obstacle Run

Nog een weekje tot de Strong Viking Obstacle Run

Over een weekje is het zo ver en is de Strong Viking Obstacle Run. Dit is de eerste van een hele serie deze maand. Juni beloofd een drukke maand te worden met maar liefst?5 runs in Nederland. Wij zijn er overal bij. Intussen doen er meer dan 3.500 deelnemers mee aan de Strong Viking Obstacle Run. Mocht je je nog willen inschrijven, dan gaat dat tot woensdag 5 juni 16.00 uur. Voor de 19 kilometer zijn ze intussen toe aan het allerlaatste startvak. Daarnaast is er nog ruimte voor de 11 kilometer. Op de Facebook-pagina worden overigens steeds meer obstakels bekend gemaakt. Zo zagen we al Mount Doom, de Viking Jump?en ICEBALLS voorbij komen.?Gelukkig zijn er nog voldoende obstakels onbekend zodat het toch nog spannend blijft. We zien jullie volgende week!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top