tough mudder banner nederland

Geen Nederlandse Tough Mudder in 2013

Slecht nieuws voor iedereen die hoopte dit jaar nog een Tough Mudder in Nederland te lopen. 100% zeker weten doen we het niet, maar het lijkt er sterk op dat er geen Tough Mudder plaats zal vinden in Nederland in 2013. De voorinschrijvingen voor 2013 zijn namelijk weggehaald?op de website van Tough Mudder?en die van 2014 zijn toegevoegd.?Via de directe link zijn de 2013 voorinschrijvingen nog te bereiken, maar via de normale site zijn ze verdwenen en word je doorverwezen naar 2014. Het lijkt erop dat Tough Mudder kijkt hoeveel animo er voor een locatie is om vervolgens pas te besluiten om een evenement te organiseren. Oftewel; meld je allemaal aan voor Nederland 2014:?http://toughmudder.com/events/2014-event-preregistration/

Wij gaan gelukkig naar Tough Mudder Schotland in augustus. Gaan jullie met ons mee?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top