MudRunFun Foto's

Alle foto’s van de MudRunFun in Lansingerland

Gisteren was de MudRunFun in Lansingerland. Voor ons als Dutch Mud Men was dit een mooi succes met een eerste en tweede plek op de 16 kilometer. Daarnaast hebben we zeker fun gehad tijdens het evenement. Gelukkig hebben we een aantal fotografen en cameramannen gezien voor, tijdens en na de race. Daarnaast zijn ook de nodige GoPro’s?gespot bij een aantal deelnemers. Oftewel, materiaal genoeg om jezelf terug te vinden. Hieronder de fotosites die we intussen kennen. Heb je foto’s of video gemaakt of gevonden van de MudRunFun in Lansingerland, laat het ons dan even weten via [email protected] of de social networks.

Een offici?le uitslag hebben we overigens nog niet kunnen vinden. We weten ook niet zeker of deze komt. Onze review van het evenement zal ook later deze week nog volgen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

1 reactie op “Alle foto’s van de MudRunFun in Lansingerland”

  1. Eerste: Nice!

    Bedankt voor de links naar foto’s & filmpjes. Ik heb een paar gopro shots, maar je ziet voornamelijk de modder op de lens!

Laat een reactie achter

Scroll naar top