dirtkings logo

Nieuwe race op 29 juni: Dirtkings

Vandaag kregen we bericht van Dirtkings. De race is nieuw voor ons, maar ziet er interessant uit. Ze beweren de “The dirtiest obstaclerun” te zijn. Onze wasmachines zitten nu nog vol met zand van de Mud Masters, dus dat belooft wat! Op hun website schrijven ze verder het volgende;


‘DirtKings’ is een Mudrace/Obstacle-Run op een off-road parcours in ‘De Vennebulten’ bij het Gelderse Varsseveld. Het karakteristieke terrein kenmerkt zich onder andere door vele kleine pittige hoogteverschillen en een motorcrossbaan. Er zullen spectaculaire hindernissen gebouwd worden op dit toch al gevarieerde parcours. Waterbakken, modderpoelen en diverse obstakels zullen ervoor zorgen dat je niet schoon blijft. Zelfs een hindernis onder stroom is ??n van de verrassende ingredi?nten. Shocktherapie voor Kings en Queens…

Verder kunnen we bier en een finisher-shirt verwachten als we de finish halen. Er is ook een “alfagroep” voor mensen die voor een snelle tijd willen gaan. Verder is er nog niet zo heel veel te vinden op de website. Informatie over de afstand, een eventuele teamrace en kidsrun staat nog niet online, maar de organisatie heeft ons verzekerd dat deze info spoedig volgt. Je kunt je wel al inschrijven voor 56 euro en wel hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top