Men's Health Urbanathlon Logo 2013

Nieuws over de Urbanathlon 2013

Het is al lange tijd stil rond de Men’s Health Urbanathlon. De eerste editie in Nederland afgelopen jaar is niet geheel vlekkeloos verlopen, maar was voor veel mensen wel een eerste kennismaking met obstacle runs. We hebben contact gezocht met Men’s Health en ze hebben ons wel een aantal dingen kunnen vertellen.

Achter de schermen zijn er wat veranderingen geweest doordat Men’s Health overgenomen is door een andere uitgever en dit heeft voor wat vertraging gezorgd. Er wordt een nieuw team op het evenement gezet en een ander evenementenbureau in de arm genomen. Men’s Health geeft aan dat ze binnen enkele weken de keuze voor??organiserende partij, locatie en datum definitief bekend hopen te maken. Om valkuilen van vorig jaar te voorkomen wordt er verder niets gecommuniceerd wat ze niet waar kunnen maken en daarom is het nog wat stil.

Wel geven ze aan dat er dit jaar ??n Urbanathlon gaat zijn. Oftewel, hij gaat er komen maar niet in zowel Amsterdam als Rotterdam. Het concept van een obstacle run door de stad spreekt ons nog steeds aan. Laten we hopen dat het dit jaar ook goed ten uitvoering wordt gebracht.

We hebben dus nog geen datum en locatie voor de Urbanathlon 2013, maar zodra we meer weten laten we het jullie ook weten.

Update:?De datum is bekend.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top