ratracedirtyweekend

Engelsen organiseren race met 200 obstakels

Ondanks dat we ons eigenlijk concentreren op obstacle runs in Nederland kunnen we het af en toe toch niet laten om wat nieuws uit het buitenland te brengen. Zeker niet als het om dit soort evenementen gaat. Een bekend fenomeen is dat de races elkaar allemaal af proberen te troeven door verder te gaan, zwaardere obstakels te bedenken of meer obstakels te plaatsen. Afgezien van uitzonderingen als The Death Race?(check de URL) en World’s Toughest Mudder, die zich op de top van het obstacle running richten, is er nu een flinke uitdaging voor de?normale?deelnemer bijgekomen. Tijdens het Race Race Dirty Weekend in Engeland kun je meedoen aan een 20 mijl lange (32 kilometer) obstacle run met daarin 200(!) obstakels.

Er wordt een Engels landgoed compleet omgebouwd voor een weekend van modder, obstakels en festivals. De prijs om deel te nemen is wat hoog, maar de ervaring lijkt de moeite waard te zijn. Check ook het “moddervette” filmpje hieronder!De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top