MudFunRun

Drieluik MudRunFun in April

Voor de fans van Obstacle Runs is er goed nieuws. Vlak na de MudMasters wordt de MudRunFun georganiseerd. En niet eenmalig op ??n plek, maar drie weekenden na elkaar op drie plekken verspreid door Nederland. Op 1 April in Amersfoort, op 7 April in Lansingerland en op 14 April in Zwolle. Ook hier is er een kidsrace en kun je als team meedoen. Er zijn diverse afstanden (1 / 2,5 / ?5 / 8 / 16 KM). Verder steunt de?Mudrun Fun een aantal goede doelen. Zo kunnen kinderen van de voedselbank gratis meelopen met de run, is er een speciale SugarKids run voor kinderen met suikerziekte en steun je met je deelname stichting Shirtstar.

 De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top