Electriciteit obstacle run

Electriciteit

??n van de meest gevreesde onderdelen van een obstacle run is het obstakel dat onder stroom staat. We zien deze steeds vaker terugkomen, ook in Nederland.?De meningen over dit soort obstakels met elektriciteit zijn nogal verdeeld. De ??n vindt het te gek omdat je uit je comfort zone?gehaald wordt, wat ??n van de dingen van een obstacle run is. De ander doet liever niet meer als er een obstakel met stroom is. Wij vinden dat (mits je fit bent) je toch zeker ??n keertje de?electroshock therapy, electric eel of sizzler gedaan moet hebben!?Als de organisatie er zin in heeft plaatsen ze hem net na een onderdeel met water zodat de stroom goed geleid. Mits je geen problemen aan je hart hebt zijn deze obstakels gewoon te nemen. We hebben nog nergens gelezen dat er iemand ook daadwerkelijk ge?lektrocuteerd is.

Hoe denk jij er eigenlijk over? Laat je mening achter op ons forum.

 

Trainingstips

Onze trainingstip? Niet doen! Hier hoef je niet voor te trainen, deze moet je gewoon doen. Tips voor tijdens het event? Heel snel er doorheen rennen!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top