Obstacle races, nieuwe trend?

Sinds een paar jaar worden in de VS steeds meer Obstacle Races georganiseerd. Langzaam komen ze ook naar Nederland toe. Dit jaar hadden we al de Strongman Run, de Urbanathlon en de Mud Masters in Nederland. Voor komend jaar is bekend dat ook Tough Mudder naar Nederland gaat komen. Op dit moment kun je je voor de meeste races al voorinschrijven. Zodra de inschrijving dan opengaat krijg je bericht om je definitief in te schrijven. Alleen van de Strongman Run is al een datum bekend, de rest zal later volgen.

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

1 reactie op “Obstacle races, nieuwe trend?”

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: