Reviews obstacle runs

Hieronder een overzicht van al reviews door deelnemers in 2016. Heb je een mooi raceverslag van een run?Laat het ons dan weten via ons?contactformulier.

Reviews obstacle runs 2016

We proberen zoveel mogelijk reviews van evenementen te verzamelen. Mis je nou een review of een evenementen, laat het ons dan weten via info@obstakels.com. Als we zelf geen verslag kunnen maken van een obstacle run is jullie verslag ook altijd welkom. We zullen ook alle deelnemers vragen hun mening achter te laten. Heb je foto’s gemaakt van een obstacle run, dan kun je dit ook aan ons laten weten. We zullen ze dan onder aan de review toevoegen, zodat de deelnemers zichzelf terug kunnen vinden.

Reviews

4 gedachten over “Reviews obstacle runs”

  1. Goes, 13 september 2014

    De eerste obstakel run op Zeeuwse bodem, georganiseerd door Stichting Jayden en Fitland Goes. Twee afstanden, 7,5 of 15 (twee rondes) km. Superleuke, laagdrempelige en zeer afwisselende loop. Leuk was vooral dat de obstakels niet tevoren bekend waren gemaakt. Prima gebruik gemaakt van de omgeving: slootjes (ik wist niet dat er zoveel vieze slootjes waren), het Havenkanaal, dijkjes (al dan niet natgehouden door de brandweer). Ik ben hier voor de eerste keer over auto?s geklommen.

    Er waren soms wat opstoppingen bij obstakels. Af en toe ook wel wat zoeken naar de juiste route. En daags voor de start bleken er startgroepen te zijn, door de organisatie ingedeeld, waardoor onze groep deels in de ene, deels in een andere startgroep zat. Zoiets weet ik graag bij inschrijving.

    Verder prima verzorgd, goodybag, afspoel-, kleed- en douchegelegenheid beschikbaar, op tijd gestart, goed georganiseerd. Echt een hele leuke loop waarvan ik hoop dat ?ie volgend jaar weer georganiseerd wordt.

    Marlies

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?