kalender Adventure Races

Kalender Adventure Races

Adventureracen is een multisportdiscipline waarbij een route van A naar B naar C, enzovoort wordt afgelegd met een combinatie van buitensportdisciplines. Ook in Nederland zijn er diverse Adventure Races.

Kalender Adventure Races

De routekeuze is overwegend vrij. Het kaartlezen is dan ook een belangrijk aspect van het adventureracen omdat het een grote invloed heeft op de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om de route af te leggen.

Het kan dus zijn dat men in een wedstrijd moet lopen, fietsen of kanoën/kajakken. Dit is afhankelijk van het type wedstrijd. Het kan ook zijn dat men moet zwemmen, skeeleren, langlaufen, mountainbiken etc. Bijzonder aan de sport is dat het een (overwegend) non-stop strijd is. Afhankelijk van de wedstrijd slapen de deelnemers niet of zeer weinig.

april 2023
augustus 2023
Geen evenementen gevonden!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven