mud masters uniform edition

Mud Masters Uniform Edition: Unieke Uitdaging voor Uniformdiensten

Ben je lid van een uniformdienst en zoek je naar een spannende manier om je teamgeest en fysieke grenzen te testen? Zoek niet verder! Mud Masters introduceert met trots de Uniform Edition, een speciale editie ontworpen met de helden van onze uniformdiensten in gedachten. Dit unieke evenement, geworteld in de tradities van mariniers en politie, biedt nu exclusieve startvakken op vrijdagen speciaal voor de ‘uniform community’, waaronder de politie, brandweer en defensiepersoneel.

Een Evenement Gericht op Teamwerk, Uitdaging en Plezier

Bij de Mud Masters Uniform Edition draait alles om het versterken van de kameraadschap, het aangaan van uitdagingen en het beleven van plezier op het parcours. Uniek aan dit evenement is dat er geen tijdwaarneming of ranglijsten zijn, waardoor de focus ligt op de ervaring en het teamwerk, in plaats van op de competitie. Dit maakt het de perfecte gelegenheid voor teams uit de uniformdiensten om samen te komen, hun banden te versterken en samen door de modder te gaan.

Speciale Voordelen voor Deelnemers

Deelnemers aan de Uniform Edition kunnen rekenen op een reeks speciale voordelen. Naast de eer van het deelnemen krijgen ze een aantrekkelijk kortingstarief van 30%. Maar dat is nog niet alles! Bij je ticket zijn diverse extra’s inbegrepen, zoals een finishershirt, toegang tot drinkposten onderweg, en professionele actiefoto’s om die onvergetelijke momenten vast te leggen.

Verlies je Schoenen, Niet je Geestdrift

Bereid je voor op een uitdagend parcours waarbij je niet alleen tegen de elementen strijdt, maar waarbij je ook het risico loopt een schoen of twee te verliezen in de modder. Maar geen zorgen, het draait allemaal om de ervaring en het overwinnen van obstakels samen met je team.

Doe Mee op Vrijdag 27 September in Biddinghuizen

Markeer je kalender voor vrijdag 27 september, want dan vindt de Mud Masters Uniform Edition plaats in Biddinghuizen. Deze dag staat niet alleen in het teken van de Mud Masters, maar is ook de locatie voor de Nationale Politiesportdag (N.P.S.B.), die hier voor de derde keer wordt gehouden. Dit parallelle evenement is exclusief voor politie- en Koninklijke Marechaussee-medewerkers en omvat een landelijke teamcompetitie naast het Mud Masters parcours.

Een Dag Vol Actie en Teamgeest

De combinatie van de Mud Masters Uniform Edition en de Nationale Politiesportdag biedt een unieke kans voor leden van de uniformdiensten om deel te nemen aan een dag vol actie, teamwork en sportiviteit. Het is een kans om de banden binnen en tussen verschillende diensten te versterken, terwijl je geniet van de fysieke en mentale uitdagingen die op je wachten.

Ben je klaar om jezelf en je team te testen, en een onvergetelijke ervaring op te doen? Schrijf je dan nu in voor de Mud Masters Uniform Edition en laat zien dat jullie samen elke uitdaging aankunnen. We zien je graag in Biddinghuizen voor een dag vol modder, zweet en triomf!

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?