schoenendeals

Schoenendeals: extra korting op de extreme grip

Twee van onze favoriete schoenmerken voor obstacle runs komen met nieuwe modellen, daarom zijn er nu schoenendeals bij Dutch Mud Men. Je bent voor dit seizoen natuurlijk op zoek naar extreme grip voor die zware mud trenches. Kijk daarom even bij de obstacle run specialist.

INOV8

Inov-8 heeft hun naam geupdate naar INOV8, een nieuw logo laten ontwerpen en komt komende maand met een nieuwe collectie. Niet alle bestaande modellen zullen verdwijnen, maar als je gehecht bent aan de X-Talon 210 of de Mudclaw 300 dan zou ik nog maar een voorraadje inslaan.

VJ Sport

VJ Sport komt onder andere met de vernieuwde VJ Sport Irock 4, die er ook als brede variant komt. De Irock 3 gaat er nu dus met korting uit.

Extra korting bij Dutch Mud Men

Gebruik nu code OBSTAKELS10 voor 10% extra korting op alles bij Dutch Mud Men. Deze code is alleen in februari 2024 nog actief.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?