parcours mud masters biddinghuizen

Parcours Mud Masters Biddinghuizen

Op 23 en 24 september staat Mud Masters Biddinghuizen op het programma. Een klassieker. Intussen is het parcours Mud Masters Biddinghuizen ook bekend. Bekijk hieronder wat je allemaal te wachten staat.

Parcours Mud Masters Biddinghuizen

Hieronder kun je per kleur zien welke hindernissen je onderweg tegen gaat komen. Een deel is bekend en kun je terugzien in de video’s van afgelopen jaren. Er staat echter ook zes nieuwe op de kaart. Heb je dit jaar al eerder aan een evenement van Mud Masters meegedaan, dan ken je ze misschien al. Anders kun je je mooi later verrassen! Ook de parcours voor de family editions staan er op.

parcours mud masters biddinghuizen

Aftermovie Mud Masters

Hier een aftermovie van de eerste Mud Masters dit jaar, in de Haarlemmermeer. Dan krijg je al een beetje voorpret!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?