Parcours Strong Viking Brother Edition 1

Parcours Strong Viking Brother Edition

Komend weekend is het weer zo ver. De Strong Viking Brother Edition! Ben jij klaar voor deze laatste Strong Viking van het jaar? Bekijk dan hier het parcours Strong Viking Brother Edition.

Parcours Strong Viking Brother Edition

De Strong Viking Brother Edition Amsterdam wordt dé vetste afsluiter van het Strong Viking obstacle run seizoen! De locatie in Spaarnwoude (bij Amsterdam) biedt gegarandeerd uitdagende hoogtemeters met de altijd beruchte Crawl Up XL! Daarnaast staan uiteraard de gaafste obstakels weer voor jullie klaar, aan uitdaging en modder geen gebrek tijdens deze editie! Samenwerken is een belangrijk element tijdens de obstakels die je tijdens deze editie gaat tegenkomen! Laat niemand achter en help je mede Vikings op het parcours!

De Brother Edition is verkozen tot beste obstacle run van Nederland en is dé teambuilding activiteit voor 2022 voor jouw vriendengroep, (sport)club en/of collega’s! Uniek tijdens deze editie is onze vlaggenactie! Schrijf jezelf in met meer dan tien personen en ontvang dé unieke Strong Viking vlag met jullie eigen (bedrijfs)logo!

Dit is het parcours voor zowel de 4 km, de 7 km, de 13 km, de 19 km en de 42 km.

Parcours Strong Viking Brother Edition
Parcours Strong Viking Brother Edition

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?