kalender obstakels compleet

Is onze kalender compleet?

Steeds meer evenementen geven weer een teken van leven en komen terug op onze kalender, maar is de kalender compleet? Van een aantal events weten we dat ze niet doorgaan, maar de meeste hebben intussen een datum.

Kalender compleet?

Op deze pagina vind je onze kalender. Hieronder zie je een verkorte versie. Missen we een obstacle run of mud run in Nederland of Belgie? Laat het ons dan weten via info@obstakels.com.

oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geannuleerde evenementen

Helaas zijn er een aantal organisaties die er mee gestopt zijn of die we niet kunnen bereiken. Een enkeling heeft nog geen datum of wacht nog heel even op het lanceren van hun evenementen. Wat je verder niet ziet op onze kalender zijn virtual runs, survival runs, adventure race of trailruns. Daar zijn andere kalenders voor en dat zijn natuurlijk ook geen obstacle runs.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top