obstacle run seizoen obstakels com

Het obstacle run seizoen gaat beginnen

We hebben er zo’n jaar of twee op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we ons weer klaar gaan maken voor een hele serie aan obstacle runs, want het obstacle run seizoen gaat beginnen.

Obstacle run seizoen

Normaliter beginnen we ergens als de grootste koude het land heeft verlaten, hebben we een dipje in de zomervakantie en gaan we tot ergens diep in de herfst door. Dit jaar trappen we af met de Hornbach Hammerrun Enschede die op 13 maart plaats zal vinden. De voorlopig laatste run van het jaar staat op 23 oktober en dat is de Ultimate Warrior Obstacle Run.

Meer dan 100 obstacle runs

Op dit moment staan er al meer dan 100 obstacle runs op de kalender, maar we weten dat het hier niet bij gaat blijven, want er komen er nog wat meer aan. Er zijn veel lokale evenementen, een aantal hele grote zoals Strong Viking en Mud Masters en vrolijke events als de Color Obstacle Rush.

Hoogtepunten

Hoogtepunten zijn er natuurlijk ook. Voor de wedstrijdlopers is er weer een WK, een EK en misschien wel een…. 😉 Ook de OCR Series zijn terug van weggeweest. Als atleet kun je je dus weer prima testen na twee jaren van virtual runs. Andere bijzonderheden zijn een indoor obstaclerun, Blow Up Extreme, een nachtrun zoals bij Spartan Race Zandvoort en marathons en ultra’s zoals bij Strong Viking, Mud Masters en Ultimate Warrior. Voor de Ultra Viking zul je dit jaar overigens weer naar Duitsland moeten.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top