ultimate warrior trailrun

Ultimate Warrior komt ook met Trailrun

We kennen Ultimate Warrior natuurlijk allemaal als beste nieuwkomer tijdens de Obstakels.com Awards van 2019, de laatste editie voor corona-perikelen. Afgelopen jaar is hun obstacle run doorgegaan en hadden ze zelfs een 24-uurs race. Dit jaar komen ze weer met wat nieuws.

Ultimate Warrior Trailrun

De eerste editie van de ULTIMATE WARRIOR TRAIL RUN is een feit. Op zaterdag 16 APRIL 2022 mag jij de uitdaging aangaan tijdens een super mooie trail door het prachtige BrachterWald. Een natuurgebied op de grens van Nederland en Duitsland.

Een trail door een oud munitiedepot waar de natuur weer de baas is. Oude treinsporen, bunkers en uitkijktorens vullen het gezichtsveld. Sta oog in oog met herten en andere dieren. Laat je verbazen door de immense zandafgravingen en unieke singletracks.

Meer trailruns

Vind je het nou leuk om als afwisseling van je obstacle run een trailrun te lopen? Bekijk dan de complete trailrun kalender op trail.nl.

Schoenenadvies

Het hangt natuurlijk een beetje van het weer af, maar als de trail net zo modderig is als de obstacle run zouden we naar schoenen van Inov-8 grijpen. Voor meer kleding, schoenen en advies kun je naar DutchMudMen.com gaan.

Scroll naar boven