Strong Viking gaat naar Berlijn

Strong Viking heeft groot nieuws. Ze gaan naar Berlijn. Om precies te zijn de Lausitzring. Die kennen we nog van onze deelnamen aan Tough Mudder Berlijn in 2013. Time flies!

Strong Viking Berlijn

Lichten uit… en hier gaan we!!! Berlijn, Berlijn, we gaan naar Berlijn. Nou ja, bijna, de nieuwe editie van Strong Viking Oost-Duitsland vindt namelijk plaats op het legendarische
racecircuit de Lausitzring! Omringd door andere prachtige steden zoals Dresden en Leipzig, zullen onze dappere Viking brothers & sisters op 2 juli 2022 arriveren voor de nieuwste Brother Editie.
 
Wij hebben jullie wens gehoord voor een Strong Viking evenement in het oosten van Duitsland en hebben nu eindelijk een spectaculaire locatie gevonden. Met de Lausitzring hebben we een ideale partner en een héél bijzondere locatie gevonden. Tijdens de obstacle run hoor je dit keer ook nog eens luide racemotoren, voor nog een extra stoot adrenaline! Maar het zijn niet alleen motorsportfans die hier aan hun trekken komen. De Lausitzring biedt veel meer dan dat! Laat je verrassen door een geheel nieuwe omgeving!
 
1000 Earlybird tickets zijn op dit moment online gegaan. Wil je er een voor jezelf of vrienden veiligstellen? Wees dan snel. Want op is op! 

Strong Viking

Strong Viking Kalender 2022

juni 2023
juli 2023
september 2023
oktober 2023
Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven