mud masters 2022

Mud Masters 2022

Mud Masters 2021 zit er weer op. Tijd om ons te richten op Mud Masters 2022. De organisatie heeft de kalender voor Mud Masters intussen bekend gemaakt. Alle bekende locaties zitten er weer in. De EXPO in de Haarlemmermeer waar we al sinds 2012 komen, het festivalterrein van Lowlands bij Walibi en de mooiste locatie (wat ons betreft), Airport Weeze in Duitsland. Naast de 6 kilometer, 12 kilometer, 16 kilometer en marathon kun je dit jaar ook weer aan de family edition meedoen. De minimumleeftijd is 6 jaar en je kunt kiezen uit 3 kilometer en 5 kilometer.

Kalender Mud Masters 2022

Hieronder vind je alle bekend gemaakt evenementen voor Mud Masters in 2022. Zowel voor Nederland als voor Duitsland. Komen er nog landen bij? Als dat het geval is vind je ze hier het eerst. Kun je op onderstaande data niet, maar wil je toch aan een obstacle run meedoen? Bekijk dan onze complete agenda.

september 2022
Geen evenementen gevonden!

Aftermovie Mud Masters

Wil je zien of Mud Masters wat voor jou is? Wij kunnen je wel vertellen dat hij absoluut op je bucketlist moet, maar kijk anders onderstaande aftermovie even en je kunt niet wachten met inschrijven.

Kledingtips Mud Masters

Ga je voor het eerst meedoen en heb je geen idee wat je aan moet trekken? Lees dan dit blog eens. Dan weet je direct welke schoenen, kleding en accessoires je het beste kun aandoen voor je volgende mud run avontuur.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top