steven pig

Steven Pig’s Winterfeest

De voorbereidingen op Steven Pig’s Zomerfeest zijn nog in volle gang. De terrassen zijn inmiddels weer open en langzaam stevent de wereld weer af op ‘standje normaal’. Dit moet gevierd worden en Steven Pig dendert daarom alvast in één streep door naar de winter. Steven Pig’s Winterfeest gaat weer het eerste grote fysieke spektakelstuk worden vanuit Stichting Sportpromotie Twenterand. Muts op, baard in de plooi, pak aan en gaan met die banaan. Daarna, onder het genot van een drankje en bijpassende deuntjes, heerlijk nagenieten van het lachen en natuurlijk de ‘sportieve’ inspanningen.

Santa Run

Ervan uitgaande dat er in december weer op volle toeren gefeest mag worden, zullen vele Kerstmannen en -vrouwen op vrijdag 10 december 2021 het parcours trotseren. Voor eenieder die staat te popelen om zich in te schrijven, goed nieuws; de inschrijving opent op donderdag 6 mei om 21:00 uur. De baardgroei nog in geen velden of wegen te bekennen? Of had de Kerstman qua leeftijd je broer kunnen zijn? Jong, oud en alles wat daartussen zit mag zich in de Kerstman outfit hijsen. Een coronakilootje te veel is geen probleem, one size fits all. Uiteraard in volwassen en kindervariant. Let wel op; er zijn maar 2021 plekken beschikbaar. Net als voorgaande jaren zullen er verschillende startgroepen en tijden zijn, zodat je elkaar niet voor de pootjes loopt. 2,5 kilometer voor de allerjongsten en de medemens met grote dorst. 5 kilometer voor de iets oudere/ fanatiekere Kerstman of vrouw.

Schlagerfestival

Bij een dikke party horen dikke hits. Met de muzikale omlijsting zit het dan ook wel snor. Direct na de Santa Run zal een ware Schlagerparade plaatsvinden, waarbij onder andere Dennie Christian zich de keel schor zal zingen om de moegestreden runners in vervoering te brengen.

Après Ski Party
Ietwat uitgerust kan men de volgende avond, zaterdag 11 december, linea recta weer retour voor Steven Pig’s Après Ski Party. Dat belooft een avond bomvol Après Ski kneiters te worden. Poar Neem’n, het Feestteam en vele anderen gaan de aanwezigen meenemen in winterse sferen. Vergeet Oostenrijk; Vriezenveen zal voor eventjes dé Après Ski hotspot van Europa zijn. Voor een paar euro ben je de man (of vrouw). De kaartverkoop voor Steven Pig’s Après Ski Party start tevens op donderdag 6 mei om 21:00 uur.

Bijzonder kerstfeest

Voorafgaand aan al het spektakel rondom Santa Run en Apres Ski Party zal op de donderdag wederom een speciale kerstavond worden georganiseerd. Dit voor alle inwoners van Twenterand met een handicap. De exacte invulling volgt, maar dat ook dit een fraai feest gaat worden staat buiten kijf.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top