mud masters 2020

Mud Masters Haarlemmermeer gaat niet door

Zojuist krijgen we het bericht van Mud Masters dat hun eerstvolgende editie (Mud Masters Haarlemmermeer) niet doorgaat. Wat je met je inschrijving kunt doen lees je hieronder. Wat dit voor de andere grote evenementen in juni betekend weten we nog niet.

Mud Masters Haarlemmermeer

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten dat Mud Masters Haarlemmermeer op 6 en 7 juni 2020 niet door kan gaan.

Wij vinden dit enorm vervelend voor alle deelnemers, die met groot enthousiasme aan de start wilden beginnen. Ook wij waren al vanaf oktober 2019 bezig om voor jullie een topevent te organiseren. Maar deze energie gaat niet verloren. Wij zullen nu al onze energie inzetten om jullie volgende Mud Masters-deelname onvergetelijk te maken.

Wat gebeurt er met mijn ticket?
Je Haarlemmermeer 2020-ticket wordt in de komende 4 weken kosteloos omgezet naar ons volgende evenement op 26 en 27 september 2020 in Biddinghuizen. Mocht je meerdere tickets hebben gekocht, dan zetten we deze uiteraard ook om. Zo beleef je later dit jaar alsnog een onvergetelijk event.

Het omboeken van de tickets gebeurt automatisch. Zodra dit gebeurd is, informeren we jou hier direct over per mail. Je hoeft hiervoor dus zelf geen enkele actie te ondernemen.

Kan ik mijn ticket overzetten naar een ander event, of ander persoon?
Ja. Wij zullen eerst alle tickets omzetten naar het Biddinghuizen-event in september. Kan je dan niet meedoen? Dan kunnen wij jouw ticket kosteloos omboeken naar een ander event. Ook kan je jouw ticket overdragen aan iemand anders.
Wacht hier allemaal wel even mee, totdat je de mailbevestiging van ons hebt ontvangen. Kijk in de tussentijd voor meer informatie op onze corona veelgestelde vragen?pagina.

Contact en vragen
Misschien heb je na het lezen van deze tekst en de corona veelgestelde vragen pagina?nog andere vragen. Stel deze gerust en we helpen je graag! Wacht met het stellen van je vraag eerst even op onze e-mailbevestiging van de omboeking. Deze bevestiging heb je nodig en kun je in de loop van de komende 4 weken verwachten. Met deze bevestiging kunnen wij je nog sneller helpen.

Blijf veilig, blijf fit en help elkaar!
Bedankt voor je begrip in deze uitzonderlijke tijden. Wij kijken ernaar uit om jou gezond, lachend en onder de modder te zien bij de volgende editie van Mud Masters! We wensen jou voor nu veel succes en sterkte in deze uitdagende tijden.

Blijf veilig, blijf fit en help elkaar!

Andr?
Oprichter Mud Masters

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top