Ravning bridges

Vijf nieuwe Strong Viking hindernissen

De eerste obstacle run editie van Strong Viking is dit jaar op 7 maart, zien we op onze special Strong Viking Kalender. Tijdens de Mud Edition in Osnabr?ck gaan we de eerste vijf nieuwe hindernissen van seizoen 2020 zien.

Vijf nieuwe hindernissen

Als we naar de kaart van de eerste race kijken zien we vijf nieuwe hindernissen.

strong viking plattegrond

Hindernis 1: Ravning Bridge

Ravning Bridge is een nieuwe hindernis bij Strong Viking. Je kunt hem hieronder zien. In welke edities je hem overal tegen gaat komen is nog niet bekend. Hij zit in ieder geval in de 7 kilometer van de Mud edition.

Hindernis 2: Cocoon Crawl

De naam en de afstand waarin deze hindernis zit (4 kilometer) doet vermoeden dat het geen hele spannende hindernis gaat worden.

Hindernis 3: Castle Walls

Zo oud als Strong Viking zijn de Castle Walls. Daarna kwamen de Castle Walls 2.0 en de Hanging Castle Walls. Wat er nu precies nieuw gaat zijn is nog niet bekend.

Hindernis 4: Hovering Pegboard

We hadden al het moving pegboard, nu komt er een hovering pegboard. We kunnen zo snel geen video’s vinden, dus je zult nog even moeten wachten.

Hindernis 5: Gibbons

Bekend van het OCRWC is Gibbons, een hindernis van Force5 Equipment.

Meer nieuwe hindernissen

De volgende OCR van Strong Viking is de Mud Edition Nederland op de Berendonck. Deze is pas op 4 april, dus we zullen de komende weken nog wel een aantal mooie onthullingen krijgen.

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top