platinum rig

Platinum Rig WK, YU MAN RACE trailrun, Spartan Kaprun

Platinum Rig komt met een 24-uurs WK, YU MAN RACE komt met een trailrun en Nederlands succes bij Spartan Race Kaprun.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Ook YU MAN RACE komt met Trailrun

De Strongmanrun gaat verder als YU MAN RACE en komt dit jaar ook direct met een trailrun op de dag voor de YU MAN RACE. We schreven in onze review afgelopen jaar al dat de omgeving prachtig is, dus zoek je een leuke trail zonder hindernissen dan is dit er zeker een om naar te kijken.

De zwaarste halve marathon van Nederland komt naar Hellendoorn op zaterdag 5 september 2020! Kies jouw afstand: 5KM, 10KM, 15KM of 21KM. Je loopt de YU MAN RACE HALF MARATHON op het basis parcours van de YU MAN RACE OBSTACLE RUN, maar zonder obstacles. We dagen je uit om als loper te laten zien wat je kunt. Het parcours is jouw uitdaging, samen met de variatie van verharde wegen, bos en hoogtemeters. Dit parcours biedt het namelijk allemaal! Of je nou loopt op de weg, het bos, trail of crosst. Schrijf je snel in en geniet van de unieke route ?n prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

OCRA Nederland

2. Nieuw: 24-uur WK estafette

Vorig jaar had Platinum Rig al een 24-uurs evenement in Montreal (zie de video hieronder.) Dit jaar maken ze er een 24-uurs WK van. De locatie is nog onbekend en wordt bepaald op basis van wat de deelnemers willen ergens in de Verenigde Staten op 1 en 2 augustus. Het hoofdevenement is een 24-uurs estafette, maar je kunt hem ook alleen lopen. Daarnaast is er een 12-uur en 4-uurs versie. En nee, je krijgt niet alleen de platinum rig voor je kiezen.

Platinum Rig Events

3. Nederlands succes bij winterse Spartan

De eerste Europese Spartan Race zit er al weer op. Er was in de age groups een aantal Nederlandse successen.

Spartan Facebook

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top