OCRA

Strong Viking Trail, Top 3 Awards en nieuwe OCRA

De OCRA is terug van weggeweest, Strong Viking moet haar Trailrun verzetten en de top 3 van onze Awards is bekend.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. De OCRA is terug

Na een langdurige stilte is er een nieuwe ploeg die de kar gaat trekken. Ze stelden zich gisteren voor op Facebook.

“Beste OCR-Racers,?Inmiddels zijn we op de achtergrond druk bezig om een gezonde basis te cre?ren om het voortbestaan en de toekomst van de OCRA te garanderen. Daarnaast zijn wij bezig om te bekijken op welke manier we de kwalificaties voor het WK in Rusland (en ook de daaropvolgende EK’s en WK’s) willen uitvoeren.
Vanuit het WADA en IOC hebben wij te horen gekregen dat het WK officieel mag plaatsvinden in Rusland.?Met deze zekerheid, zal er ook steeds meer details worden vrijgegeven door de FISO, Daarover gaan we jullie informeren, zodra deze bekend worden. (indien je al vragen hebt, laat het ons weten – PB-tje of mail aan: info@ocra.nl)
Tevens willen we jullie ook voorstellen aan 3 personen uit de werkgroep, die voorlopig het aanspreekpunt zijn namens de OCRA Nederland! Nayibe Statia, John De Haan en Jan Willem Hengeveld.
Tot de volgende update!

OCRA Nederland

2. Andere locatie Strong Viking Trail

Ga je meedoen aan de Strong Viking Trail? Let er dan goed op dat de locatie anders is geworden.

“Helaas hebben wij vlak voor de feestdagen het bericht ontvangen van gemeente Bergen dat de burgemeester en wethouders geen goedkeuring/vergunning uit willen geven voor de organisatie van de tweede editie van onze Trail run…?

Daarom hebben we alles-op-alles gezet om zo kort voor het evenement een alternatieve locatie in de omgeving vast te leggen. Gelukkig heeft de gemeente Wijchen haar hulp aangeboden, door op korte termijn een vergunning te verlenen voor de organisatie van de Trail Run op de Berendonck in Wijchen/Nijmegen (slechts 40km van Maasduinen!)”

Strong Viking

Strong Viking Trail

3. Top 3 awards bekend

De uitslag van de Awards is bekend. We houden hem nog heel even voor onszelf en onthullen hem tijdens onze feestavond op 8 februari. Via de link hieronder de finalisten top 3 per categorie in alfabetische volgorde.

Obstakels.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven