Spartan Race

Strongmanrun, Spartan Race en EOSF

Morgen is de grote dag voor Strongmanrun, Spartan Race maakt nog meer medailles bekend en EOSF zoekt hulp.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Morgen bekendmaking Strongmanrun

Morgen is de grote bekendmaking van de Strongmanrun. Ze komen met een nieuwe koers en een nieuwe naam. Wil jij weten hoe het verder zal gaan met Strongmanrun? Houdt dan hun Facebook (of onze website) in de gaten.

Fisherman’s Friend Strongmanrun NL

strongmanrun

2. Spartan Age Groups medailles

Ga je komend jaar een Spartan Race lopen? En ga je voor de prijzen in de age groups? Dan maak je kans op onderstaande medailles. We krijgen vaak de vraag of Spartan Race terug gaat komen in Nederland in 2020. Spartan heeft op 1 januari nog nooit de complete kalender voor het jaar klaar, dus het kan zo maar eens zijn dat er gewoon een Spartan Race komt komend jaar.

Spartan Race

Spartan Race

3. EOSF zoekt hulp

Wil jij bijdragen aan de toekomst van de sport? Meld je dan aan bij de European Obstacle Sports Federation

EOSF

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top