spartan ultra

Spartan Ultra volgen, vandaag inschrijven TDNIDD en WorldOCR 101

Volg dit weekend het Spartan Ultra 2019 World Championship, schrijf je vandaag nog in voor Tot de Nek in de Drek en een stukje achtergrond van FISO.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Dit weekend Spartan Ultra

Dit weekend is het laatste van de drie grote Spartan Race kampioenschappen, het Spartan 2019 Ultra World Championship in Zweden. Een aantal deelnemers maakt nog kans op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar, maar de kansen zijn niet heel groot. Helaas geen livestream dit weekend, maar op de social media van Spartan Race wordt zoveel mogelijk live bericht gedaan.

Instagram Spartan Race

2. TDNIDD inschrijving alleen vandaag

Vanavond om 21.00 uur gaat de inschrijving voor Tot de Nek in de Drek open. Die loopt niet alleen vandaag, maar waarschijnlijk ook nog morgen. Vorig jaar was hij in 13 uur compleet uitverkocht. Wacht je langer dan ben je waarschijnlijk te laat en kun je als het meezit volgend jaar nog een kaartje via onze eigen marktplaats kopen.


Totdenekindedrek.nl

3. Stukje achtergrond World OCR

Op Mudrunguide lazen we een mooi achtergrond-artikel over World OCR, de organisatie achter het “nieuwe” WK Obstacle Course Racing.

Mudrunguide

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven