Strong Viking Kalender 2020

Strong Viking kalender, Obstakels.com Awards en onderzoek

Strong Viking lanceert hun complete 2020 kalender, heeft hulp nodig van jou als deelnemers en meer info over de Obstakels.com Awards (en bijbehorende party!)

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1.Help Strong Viking met een onderzoek

Het Strong Viking seizoen is met de Brother Edition in Amsterdam helaas ten einde gekomen. Strong Viking wil jou bedanken voor een geweldig jaar VOL overwonnen obstakels en nieuwe Viking Vrienden. Voor de voorbereidingen op 2020 zijn ze bezig met een onderzoek naar de kwaliteit van hun Social Media kanalen. Heb je 5 minuten en wil je kans maken op een SV merchandise pakket? Vul dan de vragenlijst in.

Google Docs SV

2. Strong Viking Kalender 2020 bekend

We blijven nog even bij Strong Viking, want hun kalender voor 2020 is bekend. Een nieuwe editie in Karlsruhe, een Company Day, meer events en meer trails runs. Het ziet er weer goed uit. We gaan ze uiteraard ook allemaal op onze speciale Strong Viking Kalender zetten, voor zover ze er nog niet opstaan.

Strong Viking Kalender

3. Obstakels.com Awards feestje

Als het seizoen echt voorbij is en alle evenementen achter ons liggen gaan we ons weer opmaken voor de zevende editie van de Obstakels.com Awards. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken qua stemmen. Wat niet gaat veranderen is het feestje dat we ook dit jaar gaan maken van de uitreiking. Meer info en inschrijven via de link hieronder.

Obstakels.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top