spartan trifecta nieuwsoverzicht

OCR Nieuwsoverzicht van 1 november

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Inschrijving WK opent vandaag

Wil je volgend jaar meedoen aan het WK in Vermont? Dan kun je je vanaf vandaag inschrijven. Uiteraard dien je je nog wel te kwalificeren. Waar je dat kunt doen, lees je via deze link.

OCRworldchampionships.com

2. Volg het WK Trifecta live

Dit weekend is het Spartan Trifecta World Championship. Diverse atleten dingen nog mee naar de prijs van 1 miljoen dollar, al valt die niet dit weekend te winnen. Spartan brengt hun evenementen altijd erg goed in beeld en via de link hieronder kun je het hele weekend meekijken in Sparta, Griekenland.

Spartan Race Europe

3. Inov-8 atleet doet poging bij Barkley

Als je de Netflix-documentaire over The Barkley Marathons hebt gezien dan weet je hoe zwaar deze uitdaging is. Inov-8 atleet Nicky Spinks deed dit jaar een poging de eerste vrouwelijke finisher te worden. Deze maand gaat de verfilming in premiere. Hier al een korte trailer.

Inov-com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met lopen dit weekend. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top