ocr audio

OCR Nieuwsoverzicht van 25 oktober

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Ryan Atkins gaat voor prijs van 1 miljoen

Vorig jaar hadden we Jonathan Albon die kans maakte op de prijs van 1 miljoen dollar bij Spartan Race. Eerder deze week schreven we nog over een mooie documentaire daarover. Dit jaar maakt de andere OCR Superstar Ryan Atkins een serieuze kans op deze prijs. Lees het interview met hem hieronder.

Spartan.com

2. Interview met organisatie nieuwe WK

Over interviews gesproken. Deze week was er veel te doen over een tweede WK. Wie is deze organisatie en waarom claimen ze het “echte WK” te zijn in de toekomst. De heren van OCR Audio hebben een lang interview gehad met de President van FISO (de wereldbond voor OCR) Ian Adamson. Wil je naar het WK in Rusland? Dan is deze podcast zeker de moeite waard.

Player.FM

3. Tough Mudder stopt met kortingen

Je kent ze wel. Alle kortingsacties waar veel (vaak buitenlandse) organisaties mee komen. “Halloween? 30% korting! Vaderdag? Schrijf je in met 25% korting!”?Je wist nooit of je je ticket voor Spartan Race nou voor een goede prijs had of niet. Tough Mudder deed hier ook altijd aan mee, maar besluit onder hun nieuwe eigenaar van koers te veranderen. Geen korting, geen promotie, maar altijd duidelijkheid over de prijs.

MudRunGuide.com

Meer nieuws na het weekend. Veel plezier met racen de komende dagen.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top