mud masters 2020

Mud Masters lanceert nieuwe afstanden

Jarenlang kunnen we al 6, 12, 18 of 42 kilometer lopen bij Mud Masters. Daar gaat komend seizoen verandering in komen, want Mud Masters lanceert twee nieuwe afstanden en laat daarmee ook een afstand verdwijnen.

Nieuwe afstanden

De traditionele 18 kilometer komt te vervallen. Hier komen de 16 kilometer en de 21 kilometer voor in de plaats.

Om er extra voor te zorgen dat jij een uitdaging op?jouw eigen niveau?kunt aangaan, voegen wij in 2020 nog meer niveauverschillen aan de hindernissen toe, zoals diverse hoogtes van onze quarterpipehindernis Pipe Runner.

Daarnaast introduceren we een?nieuwe afstand: 16km?(10 Engelse mijl). Op het 16km-parcours vind je per kilometer nog meer hindernissen met diverse levels. Zelfs doorgewinterde 18km-lopers zullen hierdoor meer uitdaging ervaren. Het 18km-parcours keert niet terug in 2020.

In aanvulling op de marathon (42km), is het in 2020 ook mogelijk om een?halve marathon (21km) te lopen. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe hindernissen, parcoursroutes en finishshirts voor 2020. – Mud Masters

mud masters


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top