StrongSisterRun bestaat 5 jaar

De StrongSisterRun was de eerste obstaclerun ?for girls only? en maakte haar debuut in 2015 in Hellendoorn. Dit jaar viert de run haar 5-jarig bestaan en daarom wil de organisatie groots uitpakken.

?Alles staat in het teken van het getal 5. Zo zijn er straks 5 verschillende areas, zoals: Beach, Wellness en Party areas?, vertelt Bas Wispels, organisator van de StrongSisterRun. ?Dit jaar gaan we echt uitpakken. Wie jarig is, trakteert.? De invulling van de overige areas tijdens de StrongSisterRun op 31 augustus volgt nog, maar om het jubileum te vieren geeft de organisatie nu al een aantal prijzen weg.

Geheel in stijl van het getal 5 worden er vijf StrongSisterRun Birthday pakketten weggegeven. ?De focus van de StrongSisterRun ligt niet op prestatie, maar op plezier en gezelligheid. Het moet een echte girls day out worden?, licht Wispels toe. De inhoud van het pakket bestaat uit toegang tot de VIP area, inclusief gratis eten en drinken, een startbewijs voor 5KM en een VIP parkeerticket. Daarnaast krijgen de dames een StrongSisterRun kledingpakket en hardloopschoenen. Bovendien worden ze in 50 dagen klaargestoomd voor de StrongSisteRun 5KM door een persoonlijke intake met een trainer, exclusieve small group trainingen en een 50 dagen (hardloop)trainingsschema.

Het doel van de organisatie is om alle dames in beweging te krijgen. ?We hopen met deze actie een grote doelgroep te bereiken, met name de dames waarbij er toch nog een drempel is om deel te nemen. Het gaat bij de StrongSisterRun niet om de mooiste, de fitste of de snelste, het gaat om het plezier! En daar hebben alle girls recht op.? En dat past bij het thema van dit jaar; Girls Run The World.

Iedereen maakt kans op dit pakket. Meer informatie is te vinden op de website of de social media kanalen.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top