spartan race amsterdam

Nu 10% korting Spartan Race Amsterdam

Heb jij je al ingeschreven voor Spartan Race Amsterdam? Twijfel je nog? Je krijgt nu via ons 10% korting op je startbewijs.

Korting Spartan Race Amsterdam

Gebruik kortingscode?SRAMSobstakels voor 10% korting. Inschrijven gaat via Spartanrace.nl.

Over Spartan Race Amsterdam

De grootste obstakelrace ter wereld? Spartan! Het mooiste stadion ter wereld? De Johan Cruijff ArenA! Wat krijg je als je die twee combineert? Magie! Amsterdam schrijft op zaterdag 20 juli geschiedenis: tijdens de historische Olympische Spelen was ?Stadion? het meest prestigieuze evenement? en Spartan laat deze zomer oude tijden herleven!

Met ruim tweehonderd races in dertig landen per jaar weet Spartan als grootste obstakelrace wereldwijd hoe het een uniek evenement moet neerzetten. Deelnemers aan de eerste Spartan Stadion-race in Nederland zullen dan ook een magische ervaring krijgen. Spartan zet de toon in professionaliteit, uniekheid, creativiteit en techniciteit.

Spartan eert de eeuwenoude traditie en organiseert ?de Stadion-race?, de eerste wedstrijd tijdens de Olympische Spelen ooit gehouden, in iconische stadia wereldwijd. Een kleine greep uit het aanbod de komende maanden: Stade de France (Parijs), Wanda-Metropolitano (Madrid), Twickenham (Londen), Guang Zhou Stadion (China), Abu Dhabi Stadion Race (Verenigde Arabische Emiraten), Citi Field (New York, VS) ?n natuurlijk? de Johan Cruijff ArenA!

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top