Helden door de modder

Helden door de modder VIPS dit jaar bij SBS6

Eindelijk weer eens een obstacle run prime time op televisie. In “Helden door de modder VIPS” zullen een aantal bekende Nederlanders later dit jaar meedoen aan Strong Viking in Spaarnwoude. Met het programma willen ze aandacht vragen voor KNGF Geleidehonden. Het leuke is dat je dit jaar zelf mee kunt doen met de teams. Daar lees je meer over na onderstaande video.

Helden door de modder VIPS

Persbericht Talpa

In?Helden door de modder VIPS?gaan verschillende BN?ers zoals Inge de Bruijn, Danny Froger, John de Wolf, Ferry Doedens en Sieneke samen met een goede vriend of familielid, een fan en een ervaren obstacle run atleet de sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen voor het werk van KNGF Geleidehonden. Dat doen zij op het indrukwekkende maar loodzware Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met spectaculaire hindernissen. De teams zijn echter nog niet compleet en dus roepen de BN?ers h?n grootste fans op om zich aan te melden voor die ene, unieke plek in hun team.?Helden door de modder VIPS?is vanaf het najaar te zien bij SBS6. De presentatie ligt in handen van Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.

De teams die het tegen elkaar opnemen zijn Anouk Hoogendijk met Anouk Maas, John de Wolf met Arjan Verhagen, Ferry Doedens met Pip Pellens, Wietze de Jager met Chris Bergstr?m, Steven Brunswijk met Ayla Guiaux, Ajouad El Miloudi met Jamie Trenit?, Danny Froger met Natascha Froger, Jeffrey Wammes met Inge de Bruijn, John de Bever met Sieneke en Britt Scholte met Moise Trustfull. Ben jij een enorme fan van een van de deelnemende BN?ers en wil je samen met hem of haar de sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? Geef je dan nu op! De opnames starten in mei en aanmelden kan via?www.sbs6.nl/heldendoordemoddervips.

De obstacle run tijdens?Helden door de modder VIPS?staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. Samenwerking, teamwork en het verleggen van grenzen staat daarbij centraal. Met het programma vraagt KNGF Geleidehonden om meer begrip voor de positie van mensen met een beperking, waarbij de betekenisvolle rol van de geleidehond duidelijk wordt getoond. De teams strijden in de voorrondes om een plek in de finale. Welk team wordt dit jaar de winnaar van?Helden door de Modder VIPS?

Over KNGF Geleidehonden
KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een professioneel opgeleide hond. De honden vergroten hun zelfstandigheid, mobiliteit en kwaliteit van leven. Sinds de oprichting in 1935 zijn duizenden honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen. Daardoor bezit de organisatie een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hond en handicap. Deze vakkennis wordt ook ingezet voor mensen met andere beperkingen: bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, personen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) of kinderen met autisme. De obstacle run is dan ook een metafoor voor de hindernissen die mensen met een visuele, motorische of psychische beperking iedere dag samen met hun hond moeten nemen.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top