Nieuw: Mud Masters Beach Workout Scheveningen

Na een eerste succesvolle Mud Masters Workout in de Jaarbeurs in Utrecht komt Mud Masters nu met een tweede editie, de outdoor Mud Masters Beach Workout op het strand van Scheveningen.

Terug naar Scheveningen

Enkele jaren geleden organiseerde Mud Masters al eens evenementen in Schevingen. Toen ging het om een 10 kilometer obstacle run. Nu gaat het om een compacte Beach Workout waar je kunt kiezen voor afstanden van 5 of 10 kilometer rondom het Beach Stadium.

Mud Masters Beach Workout

Yes, het is tijd voor Mud Masters Beach Workout op het strand van Scheveningen! Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en genieten jullie samen na in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

Midden op het strand bouwen we een arena met 10 uiteenlopende hindernissen en workout zones. Daaromheen loopt een hardloopbaan van 500 meter lang. Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens deze ronde van 500 meter hardloopt, waarna je de arena betreedt om een hindernis of workout zone te doen. 10km-deelnemers lopen telkens 1000 meter tussendoor.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samenwerken en als een team de finish halen, is waar het ?cht om draait.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende Mud Masters-evenement in Biddinghuizen? – Mud Masters

mud masters beach workout 2019

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top