mud masters bulletproof

Nieuw: Mud Masters Bulletproof

Na het WK Touwklimmen (Rope Climb X Open World Cup) komt Mud Masters nog met iets nieuws voor 2019; Mud Masters Bulletproof.

Mud Masters Bulletproof

Mud Masters Bulletproof is de mogelijkheid om de 18 kilometer Alfa (wedstrijdvak) of de Mud Masters Marathon te lopen met een gewichtsvest. Voor mannen is dat met een gewichtsvest van 10 kilo. Voor vrouwen een gewichtsvest van 7 kilo. Ga dus snel trainen met je eigen gewichtsvest of bestel hem hier. Voorlopig kan dat alleen tijdens de editie op 13 april in de Haarlemmermeer.

Inschrijven voor Mud Masters Bulletproof kan via deze link.

mud masters bulletproof

Mud Masters

Zelf meedoen aan een andere editie van Mud Masters? Van 6 kilometer tot marathon en ook voor de kleinste Mud Masters. Bekijk onze hier de Mud Masters Kalender?of kies een ander evenement op onze complete kalender.

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen?met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor ??n dag de actieheld die je altijd al?hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische?uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom d?t je met elkaar de?finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend?finishbiertje. Work hard, play hard! – Mud Masters


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top