wildman run sleen

Raceverslag Wildman Run Sleen

Berry van OCR Vereniging Nederland?deed mee aan de Wildman Run Sleen. Hieronder een kort verslag.

Wilman Run Sleen

Soms kom je in het grote aanbod van obstacleruns..een verrassing tegen..zo ook gister..in Sleen..waar de Wildman Run Sleen plaats vond..waar deelgenomen zou gaan worden aan de 15 mile..na aankomst de tas ingeleverd te hebben en een korte babbel..gingen we na een korte pittige w-up van start met de 1ste ronde van 10 mile..waarna er nog een rondje van 5 mile volbracht diende te worden..het parcours zou gaan bestaan uit verhard/weilanden/bossen..als ook de nodige prutslootjes..allen voorzien..van de nodige “survival”-hindernissen..en natuurlijk bij de finish een pittig combi-obstakel..obstakels die men geheel volgens de aanwijzingen van de vele aanwezige als ook enthousiaste vrijwilligers diende uit te voeren..waarna je via een glijbaan finishte..al waar je een mooie medaille als ook een verdiend biertje in ontvangst mocht nemen!!

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top