Farmstaclerun

Raceverslag Farmstaclerun

Vorig weekend was de Farmstaclerun in Heino. Berry stuurde ons deze review. Bedankt daarvoor!

Zodra je het “boerenerf” op kwam..proefde je gelijk het agrarische thema waar deze funrun bekend om staat…met behalve de start/finishlokatie ook een groots opgezet horecaplein..voor een hapje en een drankje na de finish..Na aanmelding kreeg je een startpakket met daarin het shirt 2 bandjes voor je bagage..als ook een bibtag en een plattegrond voor de evt support..omkleden,bagagedrop ook afspoelen was mogelijk op het lokale sportpark.

Farmstaclerun

Farmstaclerun

Na een kleine zelfstandige warming-up..werd er gestart vanuit een veewagen..en ging het via een kleine klim over een A-frame en een paar hooibalen..over t sportveld..richting het zwembad..waar 2 glijbanen getrotseerd dienden te worden..wat ook gelijk zorgde..voor een kleine verkoeling..waarna je doorliep..richting de vele weilanden..met daarbij de nodige slootjes..allen voorzien van leuke als ook niet al te zware obstakels..en via diverse agrarische bedrijven dit het dorp rijk is..ging het via het centrum..met daarbij een mini-versie van de “wheel of steel” als ook een “hooiberg”..en een duik onder een podium als ook een “koe”..terug naar het “boerenerf”..waarbij nog een netclimb…als ook een klimmetje over 2 kiepwagens..getrotseerd moesten worden..alvorens je via een “grote” glijbaan finishte!

Farmstaclerun

Conclusie: een leuke funrun met veel publiek langs het parcours en niet al te zware obstakels..voor een mooie prijs..waardoor deelname mogelijk is voor jong en oud!

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?