Kick-off BECOME A STRONG(WO)MAN-programma

Gisteren was de kick-off van het BECOME A STRONG (WO)MAN-programma. Een superleuke groep van bijna 50 deelnemers, afkomstig uit het hele land, is vandaag gestart om zijn/haar persoonlijke StrongmanRun Hellendoorn doel te behalen! Dit loopt uiteen van ‘het behalen van een podium-plek’ tot aan ‘het uitlopen van de 7, 12 of 21KM’.

De deelnemers ?zijn aan de slag ?gegaan ?met ?een ?team van trainers? en ze gaan in dit programma trainen? met ?de ?speciale Strongman?R?un Trainingsapp?. ?Daarnaast ?krijgen? ze? adviezen van verschillende experts over het gebruik van de juiste loop- en survival techniek, gebruik van schoenen, kleding en voeding. De komende maanden zullen de deelnemers worden begeleid en worden gevolgd om ?hun doelen te realiseren.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top