Urban Heroes Obstacle Run zoekt nog vrijwilligers

Hou je van obstacle runs en wil je iets voor het goede doel doen? War Child is hard op zoek naar leuke vrijwilligers die op zondag 13 mei mee willen helpen om de bezoekers en deelnemers van de Urban Heroes Obstacle Run een mooie en vooral veilige dag te bezorgen!

Vrijwilligers

Jij hebt een open en vriendelijke persoonlijkheid en je zou je graag eenmalig inzetten voor War Child. Je communiceert gemakkelijk en bent hulpvaardig. Je spreekt goed Nederlands en vindt het plezierig om mensen een leuke tijd te bezorgen.

Urban Heroes

Op 13 mei organiseert War Child een uitdagende obstacle run in het hartje van Almere: Urban Heroes. Op een parcours dat geschikt is voor jong, oud, gevorderd of beginner zullen deelnemers rennend, klimmend, zwemmend en kruipend vele obstakels overwinnen. Het parcours is ruim 4 kilometer lang en kent 18 obstakels. Voor kinderen tot 12 jaar is er een speciaal Kids parcours van ruim 2 km met 10 leuke obstakels. Meer info op www.warchild.nl/urbanheroes

Urban Violence

Waarom doen we dit? Om kinderen te helpen die opgroeien in genadeloze steden. Steeds meer kinderen worden slachtoffer van Urban Violence, oftewel geweld door bendes en andere vormen van georganiseerde criminaliteit. Met War Child Urban Heroes vragen we aandacht voor dit probleem en roepen we mensen op om in actie te komen om deze kinderen te helpen.

Jouw uitdaging

Samen met vele andere medewerkers en vrijwilligers span jij je in om de bezoekers en deelnemers van de Urban Heroes Obstacle Run een te gek evenement te bezorgen. Je wijst mensen de weg, schrijft deelnemers in, geeft ze het laatste duwtje over een obstakel of je helpt mee bij de vele activiteiten voor bezoekers. Heb je twee rechter handen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij het op- en afbouwen van het festivalterrein en de obstakels. Je bent van ongeveer 10.00 tot 17.00 uur aan de slag.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een leuke dag met een groep betrokken vrijwilligers en medewerkers. Een kijkje achter de schermen van een uitdagend evenement voor een super goed doel. Uiteraard vergoeden we je reiskosten, zorgen we voor een lekkere lunch en krijg je een gratis kaartje voor Urban Heroes 2019!

Interesse

Wil jij aan de slag voor een dag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar vrijwilliger@warchild.nl onder vermelding van Vrijwilliger Urban Heroes. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die naar hetzelfde e-mailadres sturen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top